Dikke milkshake rietjes : de l'idéal keuze voor jouw milkshakes

Pailles à lait frappé

 

Ben je nog op zoek naar de ideale milkshake rietjes? Faites défiler dan naar beneden.

 

We kennen het allemaal : de teleurstelling wanneer je een milkshake bestelt bij een bekende fastfoodketen en het rietje al snel zacht en soppig wordt. Bij oa McDonald's hebben ze besloten om over te stappen op papieren rietjes voor hun milkshakes, in een poging om milieuvriendelijker te zijn. Helaas hebben veel klanten geklaagd over deze nieuwe rietjes, die niet altijd even stevig en duurzaam blijken te zijn.

Qu'est-ce qui a été fait en alternance avec des milk-shakes en papier ?

Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van papieren rietjes. Onze dikke milkshake rietjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal que lang meegaat, zelfs in the meest romige and smaakvolle milkshakes. Il y a une intervention spéciale pour vous aider à vous faire plaisir, car je zonder Zorgen van je milkshake kunt genieten.

De plus, notre dikke milk-shake rietjes ook nog eens milieuvriendelijk. Ze zijn namelijk gemaakt van riet !

 

Qu'en est-il des rietjes en plastique pour les milkshakes de chez McDonald's ?

Vanwege het verbod op plastic wegwerpproducten binnen de EU hebben veel bedrijven hun plastic jetable moeten vervangen voor duurzame alternatieven. Daarnaast spelen duurzaamheidsdoelstellingen en druk vanuit consumenten natuurlijk ook een rol.

 

Qu'est-ce que McDonald's papieren rietjes voor in de milkshakes ?

Bij McDonald's zijn de papieren rietjes geïntroduceerd ter vervanging van de plastic rietjes. C'est milieuvriendelijker en heeft een lagere impact op het milieu. Maar niet iedereen is er helaas blij mee want papieren rietjes worden snel slap en al helemaal in koude dranken zoals milkshakes.

Quel milk-shake zijn goede rietjes ?

Er zijn meerdere opties maar wij zijn natuurlijk fan van de rietjes van riet ! Rietjes van riet zijn volledig natuurlijk en zo min mogelijk bewerkt, dat komt omdat ze gemaakt zijn van plantenstengels ! Deze milkshake rietjes blijven stevig en worden niet sompig zoals papieren rietjes. Ook hebben ze een brede diamètre waardoor je makkelijk je milkshake (maar ook smoothies en sappen 9 kan drinken!

Welke lengten zijn er beschikbaar voor milkshake-rietjes ?

Onze milkshake-rietjes zijn verkrijgbaar en longueur van 15 cm, 20 cm en 25 cm en hebben een diamètre van 9-11 mm. Deze lengten zijn perfect voor het serveren van heerlijke milkshakes in verschillende maten en soorten glacén.

Waar zijn milkshake rietjes te koop ?

Milkshake rietjes 20 cm x 9-11 mm

De dikke milkshake rietjes van Straw by Straw zijn verkrijgbaar via onze webshop maar ook via meerdere groothandels zoals : Hanos, Bidfood, Scanwic, Biofutura et Sligro !

 

Wil je meer wet over milkshake rietjes of deze bestellen? Bekijk de collection de milkshakes Rietjes !

 

Vous aimez ce que vous lisez et vous souhaitez nous soutenir ? Achetez un pack ou envoyez nos pailles écologiques aux restaurateurs !