Cocktail rietjes 2023 : alles wat je moet weten

Cocktail rietjes 2023 : alles wat je moet weten

Cocktails, wie houdt er nou niet van ? ! Wist je dat er speciale rietjes zijn voor cocktails? Rietjes zijn mooi als buvait des décorations. Er zijn verschillende soorten rietjes om je cocktails aan te kleden : hawaiiaanse rietjes, 3d fruitrietjes, hawaiiaanse tropische feestrietjes en noem maar op, keuze genoeg ! Maar wij houden het gewoon simpel bij cocktailrietjes van riet en van tarwestengels. Maar wat zijn nou cocktail rietjes en wat is het verschil met normal rietjes?

Dans cet article, zoomons, nous opérons des cocktails !

Qu'est-ce que le verschil tussen cocktail rietjes en normal rietjes ?

Cocktailrietjes en normal rietjes verschillen van elkaar op verschillende manieren. Allereerst est het belangrijkste verschil de grootte. Cocktailrietjes zijn over het algemeen kleiner en dunner dan normal rietjes. Dit komt doordat ze bedoeld zijn voor het drinken van cocktails, die vaak in kleinere glassen worden geserveerd. Cocktails worden vaak in korte glassen geserveerd waardoor de korte 15 cm tumbler rietjes vaak worden gebruikt. Soms heb je inderdaad ook cocktails in lange glassen, denk bijvoorbeeld aan Mojito's. Hiervoor heb je dan weer langere rietjes nodig maar vaak zijn de korte rietjes populair onder cocktails.

Een rietje est een rietje, maar een cocktail rietje est vaak dus wat dunner en korter.

Regardez ici nos cocktails duurzame van riet gobelet glacé voor de korte.

 

Cocktails

Qu'y a-t-il d'alternatif entre goedkoop voor cocktail rietjes ?

Plastique rietjes zijn niet meer toegestaan ​​maar waren wel altijd talon goedkoop. Papieren rietjes zijn vrij scherp geprijsd maar daar wordt je niet altijd even vrolijk van. Als je budget het tarief is van papieren rietjes, dan is een goede optie om te kiezen voor duurzame rietjes van stro. Deze zijn volledig natuurlijk en worden niet sompig, ze smelten dus niet zoals papieren rietjes. Het voordeel van deze rietjes is dat ze goedkoop en scherp geprijsd zijn !

Voir le goedkope cocktailrietjes van stro. Vanaf 10,49 (hors BTW) pour 500 stuks. 

Quel est le meilleur matériel pour les cocktails rietjes ?

Als het gaat om cocktailrietjes, zijn er verschillende materialen waaruit je kunt kiezen. Het kiezen van het juiste materiaal est belangrijk voor zowel de kwaliteit van de rietjes als voor het verminderen van de impact op het milieu. Hier zijn enkele van de beste materialen voor cocktailrietjes :

  • Herbruikbare rietjes van RVS (Roestvrij staa), Bamboe, Glas.
  • Drinkrietjes voor eenmalig gebruik (jetable): Papieren rietjes, stro rietjes, rieten rietjes.

Er zijn verschillende soorten cocktail rietjes waaronder : bambou, papier, stro en riet ! In ons assortiment bieden wij rietjes van stro en rietjes van riet aan, die speciaal bedoeld zijn voor cocktails. Het voordeel van natuurlijke rietjes van stro en rietjes van riet est dat deze stevig blijven en niet sompig worden. Daarnaast zijn ze ook nog eens biologisch afbreekbaar en kunnen ze goed bijdragen als zomerfeestdrankdecoraties met een tropisch thema

Bekijk hier onze large cocktailrietjes van stro.

 

Quel est le meilleur cocktail rietjes kopen ?

Als je dit artikel leest ben je óf werkzaam in de horeca óf je bent een geinteresseerde die op zoek is naar tips voor cocktails maken. Ben je op zoek naar eco-vriendelijke cocktailrietjes tegen een groothandelsprijs, dan kun je verschillende opties overwegen. Hier zijn enkele van de beste platatsen waar je onze hoogwaardige cocktailrietjes kunt kopen :

1. Commerce de gros : HANOS, Bidfood, Scanwic et Sligro. Onze rietjes van stro vind je bij HANOS en Bidfood en onze stevige rietjes van riet zijn te vinden bij Sligro en Scanwic.

2. En ligne via la boutique en ligne onze. Hier vind je ons gehele assortiment waaronder ook rietjes voor je smoothie en shakes. Ze gaan pour 250 stuks de 500 stuks.

Voir le collection van duurzame cocktailrietjes!

Ici vous trouverez un aperçu de tous les numéros d'article par groshandel

Vous aimez ce que vous lisez et vous souhaitez nous soutenir ? Achetez un pack ou envoyez nos pailles écologiques aux restaurateurs !