Passer au contenu
100% biodégradable
Échantillon gratuit
Rietjes dans les diamètres de meerdere

Jumbo-rietjes

Gebruik jij binnen jouw horecaonderneming altijd de originele jumbo-rietjes, maar ben je op zoek naar een duurzame variante? Dan zit je bij Straw by Straw in Amsterdam helemaal goed! Wij Produceren jumbo-rietjes gemaakt van rietstengels in verschillende maten. Onze producten zijn milieuvriendelijk, zonder afbreuk te doen aan het plezier of de esthetiek. Door de natuurlijke structuur van de rietjes voelen ze fijn aan tijdens het drinked. Met onze rietjes minimaliseer je niet alleen het gebruik van plastic, maar draag je ook bij aan het comfort van je gasten.

Wil je de jumbo-rietjes eerst uitproberen?

Probeer gratis!

Hoe worden onze duurzame jumbo-rietjes geproduceerd?

Onze jumbo-rietjes worden gemaakt van riet, maar hoe gaat dit precies in zijn werk? Nous gebruiken hiervoor échte rietstengels. Deze stengels knippen nous op maat tot drinkrietjes. Nous n'avons pas rencontré de main. Vervolgens reinigen nous de rietjes rencontré sterilisatiemethoden rencontré heet eau. Op deze manier creëren nous duurzame wegwerprietjes voor elk drankje. De natuurlijke structuur van de rietstengels zorgt ervoor dat de rietjes dik et stevig zijn en niet drassig worden.

Koop onze rietjes bij divers toeleveranciers

Je vindt onze jumbo-rietjes bij divers groothandels et toeleveranciers, maar bestelt de producten ook rechtstreeks bij ons. Wij stellen graag een offerte op maat voor je op. Wil je de rietjes eens uitproberen? Vraag dan en ligne un échantillon gratuit aan. Voor vragen kun je ook altijd contact met ons opnemen via +31 6 48 142 608 of hello@strawbystraw.com.

FINISSONS EN AVEC LES PRODUITS JETABLES EN PLASTIQUE.

Chaque jour, nous utilisons des millions de produits jetables en plastique dans le monde. Pourquoi continuer, quand il y a des millions de pailles qui poussent dans la nature chaque année ?

Rejoignez la communauté #StrawbyStraw !

Essayez des pailles de blé durables, des échantillons gratuits.