Passer au contenu
100% biodégradable
Échantillon gratuit
Rietjes dans les diamètres de meerdere

Duurzame rietjes voor de horeca

Spécial voor de horeca bieden we duurzame, biologisch afbreekbare rietjes aan. Straw by Straw uit Amsterdam wil bijdragen aan een duurzamere wereld and daarom het gebruik van plastic minimaliseren. Onze rietjes zijn dan ook een alternatief parfait voor plastic rietjes. Onze rietjes van stro zijn gemaakt van graanstengels die na de tarweoogst achtergebleven zijn en voor onze rieten rietjes gebruiken we rietstengels. Nous knippen de stengels op maat en zorgen voor een grondige reiniging, wat resulteert in rietjes van stro en riet!

Wil je de horeca rietjes eerst uitproberen?

Sondeur gratuit !

Verduurzaam de horeca met onze rietjes van stro en riet

Om wat voor soort onderneming in de horeca het ook gaat, onze rietjes zijn uitermate geschikt. Ben je op zoek naar cocktails spéciaux voor je bar du restaurant de wil je juist lange longdrink rietjes of jumbo-rietjes anschaffen ? Bij ons vind je het allemaal! Je hebt daarnaast de keuze uit verschillende formaten. Doordat de rietjes in grote hoeveelheden tegelijk te koop zijn, kun je direct een grote voorraad inslaan. Nous levons onze producten aan divers toeleveranciers en groothandels, maar je bestelt de rietjes ook bij ons directs.

Vraag een offert op maat aan

Ben je benieuwd welke rietjes het meest geschikt zijn voor jouw onderneming in de horeca? Neem dan contact met ons op en informateur naar de mogelijkheden. Bel ons op +31 6 48 142 608 . Vous pouvez aussi envoyer un mail à hello@strawbystraw.com. Ben je benieuwd naar het kostenplaatje ? Vraag dan direct een offert op maat aan.

FINISSONS EN AVEC LES PRODUITS JETABLES EN PLASTIQUE.

Chaque jour, nous utilisons des millions de produits jetables en plastique dans le monde. Pourquoi continuer, quand il y a des millions de pailles qui poussent dans la nature chaque année ?

Rejoignez la communauté #StrawbyStraw !

Essayez des pailles de blé durables, des échantillons gratuits.