Passer au contenu

Sluting horeca jusqu'au 6 avril. Qu'est-ce que c'est ?

Het coronavirus raakt de hele horeca keihard. Een sluiting tot 6 avril betekent ook: geen inkomsten in deze periode. Cadeau- en waardebonnen zouden daarom een ​​uitkomst kunnen bieden als financiële overbrugging voor deze periode. Wij zijn op zoek gegaan naar oplossingen en kwamen verschillende oplossingen, zoals Gifty contre. 

 

Waardebonnen via Gifty

Gifty est une boutique en ligne waar je makkelijk cadeaukaarten kunt aanmaken én verkopen. Hier hoef je geen eigen webwinkel of webshop voor te hebben, want sta je eenmaal ingeschreven op het platform, dan wordt er automatisch voor jouw bedrijf een pagina aangemaakt die je kunt delen op Whatsapp en andere sociale media. Ook ontvang je een code waar je de verkoop van jouw cadeaubon kunt embedden op je website.

Verkoop je al cadeau- en waardebonnen ? Stuur et een e-mail naar hello@strawbystraw.com rencontré onderwerp 'waardebon' veux wij zullen binnenkort een webpagina lanceren waar consumerten terecht kunnen om cadeaubonnen van hun favoriete restaurant du bar aan te schaffen. 

Het mooie van Gifty est dat je geen opstartkosten de maandelijkse abonnementskosten hebt, je zit dus nergens aan vast. Het bedrijf ontvangt een kleine commissie per cadeaukaart ongeacht of jouw klant een 15,- cadeaukaart koopt, of een cadeaukaart rencontré een waarde van 100,-, de kosten die jij als ondernemer per kaart betaalt ligt tussen €1,50 en €2,50 par kaart. 

Hoe maak je een Gifty compte aan?

1. Klik op aanmelden en Volg alle Stappen.

Nous hebben dit zelf ook getest en het is zeer makkelijk te doen, binnen 10 minutesn ben je klaar.

2. Kies een ontwerp uit.

Hier kun je een mooie achtergrondfoto, je logo de je eigen ontwerp uploaden. Kies een lettertype en al jouw adres- en contactgegevens verschijnen vanzelf op het design. 

 

 

3. Bepaal hoe jouw bestelmodule eruit moet zien.

Wil je een icon op je website of een shop button? Heb je geen boutique en ligne du site Web, dan kun je klanten naar je eigen Gifty pagina doorverwijzen. C'est die van Straw par Straw. 

 

4. Tadaaa delen maar ! 

Laat Straw par Straw weten dat je een Gifty pagina hebt zodat wij dit op onze webpagina kunnen plaatsen. 

 

Ook het bestelproces voor consumeren loopt soepel. Als ze via de link op jouw persoonlijke Gifty pagina terechtkomen, kunnen ze kiezen met welk bedrag ze de cadeaukaart willen opwaarderen. Vervolgens schrijven ze een leuk berichtje en kunnen ze zelfs een mooie cadeauverpakking kiezen! Bij aankoop verschijnt het bedrag in jouw transactions en heb je een volledig overzicht van de bedragen die Gifty je zal uitkeren aan het einde van de week! 

Gifty houdt de transacties een super dans bij overzichtelijke pagina:

 

 

 

Ook kun je er makkelijk instellen wat voor prijzen je uitgeeft, de kosten zijn volledig transparent: 

 

Maak je al gebruik van Gifty, de heb je je eigen cadeaukaarten? Stuur een e-mail naar hello@strawbystraw.com zodat wij dit kunnen delen en je niet vergeten te noemen op onze overzichtspagina!  

 

Découvrir